Pagina afdrukken

Nuttige links

In onze zoektocht naar een gezonde levensstijl voor onszelf en onze kinderen, is het niet altijd evident om te weten wat nu eigenlijk goed of niet goed is voor ons: het internet toont pro’s en con’s voor alles wat we opzoeken.

Tijdens mijn zoektocht van de laatste 10 jaar heb ik al verscheidene goede bronnen gevonden, die ons werkelijk gezond willen zien en ons daarbij willen helpen. Deze wil ik hier met u delen.

Daarom kan u op deze pagina enkele nuttige links vinden naar websites waar ik zelf goede ervaringen mee heb.

www.thenhf.com (deze internationale niet-governementele organisatie is de enige organizatie die voor ons opkomt, de consument, en de enige organisatie die een stem heeft (de onze) op de Codex Alimentarius bijeenkomsten.)

www.kangenbelgie.be (gefilterd, alkalisch, hexagonaal, antioxidantrijk water dat uw gezondheid ondersteunt, in tegenstelling tot vele andere soorten water)

www.energydots.com (efficiënte bescherming tegen electrostress of electromagnetische velden zoals gsm, laptop, TV, modem, enz.) Indien u wilt iets bestellen, contacteer ons gerust of bestel rechtstreeks op deze link met kortingscode “ilse” voor 10% korting.

www.camfida.com (voor mensen die iemand kennen met kanker en zich over alternatieve ondersteuningswijzen willen informeren. De website bevat o.a. tips, wetenschappelijk onderbouwde artikels, vegan en keto recepten voor wie geïnteresseerd is om iets in zijn voeding aan te passen)

nl.aarding.org (voor informatie en producten waarmee men zich kan aarden)

www.stamarand.be (erkend voedingssupplement dat zowel volwassenen als kinderen met kanker op natuurlijke wijze kan helpen genezen)

Bij sommige van deze links, ontvangen wij een vergoeding voor het feit dat u bij hen bestelt, waarvoor onze dank. Bij de meeste echter is dit niet het geval.

 

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.bewustengezondmetjekind.be/nuttige-links/