Pagina afdrukken

Een wereld vol goede energie

We houden allen van energie. Het is overal en het leven is mooi, zolang je de kans hebt om alle dingen te doen, in een goede gezondheid en met een goed gevoel, fysiek en mentaal.

istock-5188979961-1500x1386

Maar we houden niet van de slechte dingen. GSMs, tablets, laptops en Wi-Fi voorzien ons van schadelijke energie, electro-magnetische straling.

Sinds de opkomst van deze technologie in ons dagelijks leven, is deze straling 1 miljoen keer vermeerderd!

Dit noemt men electro-magnetische vervuiling en creëert een speciaal soort “stress” dat je slechter kan doen voelen, electro-stress.

 

 

 

 

 

Wat kan electrostress veroorzaken?

-Vermoeidheid

-Hoofdpijn

-Slecht zicht

-Slechte concentratie & duizeligheid

-Slaapstoornissen

-Vruchtbaarheidsproblemen

-Autisme

-ADHD

-Hartritmestoornissen

-Ziekte van Alzheimer

-Ziekte van Parkinson

-Schildklierstoornissen

-Kanker

-Migraine

-Depressie

-Huiduitslag

-Tinnitus

– Enz.

Wetenschappelijke bezorgdheid

Meer en meer dokters en wetenschappers maken zich zorgen over de effecten van dit soort straling, meer specifiek met de nakende komst van 5G, wereldwijd.

Professor Leif Salford, Hoofd van Onderzoek in de universiteit van Lund, Zweden:

“De vrijwillige blootstelling van de hersenen aan microgolf straling van mobiele telefoons“ is “het grootste menselijke biologische experiment ooit.”

´Abraham R. Liboff, PhD Onderzoeksprofessor, Centrum voor Moleculaire Biologie en Biotechnologie Florida Atlantic Universiteit, Boca Raton, Florida, Co-Editor, Electromagnetic Biology and Medicine:

“Het belangrijkste met betrekking tot electromagnetische vervuiling dat het grote publiek moet inzien is dat de intensiteit niet noodzakelijk groot moet zijn vooraleer een biologische interactie gebeurt. Er is reeds genoeg bewijs dat hele zwakke signalen fysiologische gevolgen kunnen hebben.

Ons lichaam reageert op electromagnetisme, en het zou iedereen nog duidelijker moeten worden dat er een reden is om heel, heel voorzichtig te zijn met ons omringende electromagnetische velden.”

´Martin Blank, PhD Associate Professor, Department of Physiology & Cellular Biophysics, Columbia University, College of Physicians & Surgeons; Researcher in Bioelectromagnetics; Auteur van de sectie rond ‘stress proteines’ in ‘the BioInitiative Report’.

“Cellen in het lichaam reageren op EMF als potentieel schadelijk, net als bij andere toxiciteit in de omgeving, zoals zware metalen en giftige chemicaliën. Het DNA in levende cellen herkent electromagnetische velden zelfs bij hele lage niveau’s van blootstelling; en produceert een biochemische stressreactie. De wetenschap is heel sterk en we zouden beter rechtzitten en aandachtig zijn.”

Hoe kan Energydots helpen?

´Energydots werken de slechte energie tegen, door deze in harmonie met uzelf en de omgeving te brengen, waardoor u geen symptomen van electromagnetische stress meer zal ondervinden. Het dragen van een energydot zorgt voor meer zuurstof in uw bloed, een betere slaap, een betere concentratie, een meer helder gevoel in uw hoofd, minder hoofdpijn, meer energie, een meer positieve kijk op het leven, enz.

EnergyDOT (met BioDOT):

blue-biobandDit is voor uw persoonlijk gebruik, om u te beschermen van de schadelijke invloed van andere toestellen wanneer u weg bent van huis. Het geeft ook een natuurlijke boost in energie.

Dit pakket met EnergyDOT bandje, bevat ook eengratis SmartDOT, om te bevestigen aan uw GSM of laptop.

Werkt in een radius van 1 meter

 

 

 

 

 

 

SmartDOT: Voor al uw toestellen.

single-smartdotDe Smartdot pakt schadelijke stralen aan bij de bron van uw toestellen die werken met WiFi. Plak dit op uw GSM, laptop, computer of tablet, Wi-Fi modem, Babyfoon, wagen, TV toestel, DVD  speler, haardroger

Werkt in een radius van 1 meter

 

 

 

 

 

 

 

SpaceDOT: Voor uw huisomgeving.

single-spacedotDeze dot voorziet positieve, harmonieuze energie doorheen uw omgeving. Plak dit op:

-Een object centraal in een ruimte die u wilt vullen met positieve energie

-Een kristal

-Een meubel

-Binnenin een kussenovertrek

Werkt in een radius van 5 meter

 

 

 

 

 

pyramidPiramide: radius van 90 meter

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SleepDOT: Voor een betere slaapervaring.

sleepdotDeze dot verbetert uw slaap en brengt een gevoel van kalmte mee, zowel voor volwassenen als voor kinderen en babies. De SleepDOT bevat en straalt een natuurlijke kalmerende energie uit om een diepe en rustige slaap aan te moedigen.

Werkt in een radius van 1 meter

 

 

 

 

 

 

 

Hoe bestellen? 

Contacteer ons per e-mail (ilse.vandewiele@yahoo.com) of telefonisch (+32471743456) en wij helpen u graag verder.

Of bestel online op www.energydots.com met kortingscode “ilse” voor 10% korting.

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.bewustengezondmetjekind.be/wereld-goede-energie/