«

Bericht afdrukken

Ervaringen met Energydots producten

Intussen hebben wij al veel mensen ontmoet en geholpen met deze bescherming. Hun ervaringen zijn goed tot uitmuntend.

ervaringen

Hier heeft u alvast mijn eigen ervaring:

Aanvankelijk was ikzelf één van de meest ongelovige mensen op gebied van Electrosmog. Ik was amper ziek, had volgens mij een goed gezondheid, met af en toe de nodige kwaaltjes, dacht ik.

Ik probeerde eigenlijk de Energydots zelf eerst uit nieuwsgierigheid.

Ongeveer een uurtje nadat ik het bandje voor het eerst aan had, voelde ik me licht in mijn hoofd, een soort van “happy” gevoel dat ik ooit had, en wat ik grotendeels stilaan was kwijt geraakt, zonder het mij te realiseren. De rest van de dag (het was een woensdag) voelde ik me zo. Eerst dacht ik dat het tussen mijn twee oren zat, maar ongeveer een uurtje nadat ik dit begon te voelen, zei mijn dochter van 9 net hetzelfde, zonder dat ik haar hier over had aangesproken! Toen wist ik dat mijn ervaringen wel écht waren!

De volgende ochtend toen ik wakker werd, voelde ik mij zwaar, heel zwaar. Ik sleepte mezelf met veel moeite uit bed en had de rest van de dag geen zin om iets te doen. Liefst was ik de hele dag in bed gebleven. Ik voelde mij depressief (had ik niet gevoeld in jàren!), had zware hoofdpijn, spijsverteringsproblemen, een witte tong (een opflakkering van Candida Albicans waar ik ooit mee te kampen had). Ik dacht: “Waar ben ik in Godsnaam mee begonnen???!”

Gelukkig ben ik op de hoogte van detox en de nodige symptomen die het kan meebrengen. Ik bleef genoeg water drinken van uitmuntende kwaliteit om de ontgifting wat te ondersteunen.

De hoofdpijn en depressiviteit waren de volgende ochtend alweer verdwenen. De witte tong is nog 24 uur gebleven.

Na deze 48u was de detox volledig weg en voelde ik me opnieuw ‘lichtn happy’in mijn hoofd, ik voelde er ook niet meer van die ‘kleine kortsluitinkjes’ of ‘vonkjes’ die ik voorheen continu ervaarde. (ik kan het niet anders beschrijven)

De rust in m’n hoofd was weergekeerd en sindsdien ben ik niet meer ziek geweest, nog geen loopneus, niks. Dit jaar ook geen hooikoorts meer, waar ik vorig jaar wel nog lichte symptomen had.

Van ongelovige scepticus ben ik dus door de harde realiteit, mijn verdieping in het onderwerp en mijn eigen ervaringen bewust geworden van de ongemakken die deze straling en onzichtbare vervuiling voor ons kan veroorzaken! Wie beweert dat electromagnetisme onschadelijk is voor de mens, heeft het bij het verkeerde eind!

Over de auteur

admin

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.bewustengezondmetjekind.be/energydots/energydots-ervaringen/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *