«

»

Bericht afdrukken

Electro-stress bescherming

In recente jaren, hebben we met 3G & 4G onze energie niveau’s steeds meer en meer verstoord zien worden. Onze GSMs, laptops, computers, computerspelletjes, Wi-Fi, enz. geven allemaal straling af, beter gekend als electro-magnetische frequenties (EMFs). Dit heeft er voor gezorgd dat de dagelijkse hoeveelheid electro-stress waarmee ons lichaam te kampen krijgt, stilaan sterk verhoogt.

Met de huidige 4G en 5G, met zijn duizenden sattelieten en netwerken die nu al deels en waarschijnlijk nog dit jaar allemaal zullen geactiveerd zullen worden, zal deze electro-stress enkel nog vergroten.

Ons lichaam neemt de EMF-frequenties op en reageert op elk elektromagnetisch veld waaraan het wordt blootgesteld. Dit is wat de ‘electro-stress’ veroorzaakt. Als men deze velden opnieuw afstemt, ontspant ons lichaam, wordt onze energie hersteld en worden de prestaties verbeterd.

De mogelijke symptomen van electro-stress zijn uiteenlopend:

 • hoofdpijn
 • vermoeidheid
 • slapeloosheid
 • slechte concentratie
 • huiduitslag
 • onverklaarbare tintelingen
 • depressieve gevoelens
 • angstgevoelens

Enz.

Wij hebben ongeveer een jaar geleden gezocht naar een degelijke bescherming tegen deze electro-magnetische vervuiling. We hebben sindsdien elke dag bescherming gebruikt, welke wij u ook ten zeerste kunnen aanraden.

Hoe kan je jezelf beschermen?

1. Draag een BioDOT™ bandje of sleutelhanger.

Dit helpt ons om negatieve energie te neutralizeren, waardoor we ons beter voelen en meer energie overhouden voor onszelf. Wat is dit product en wat zijn zijn voordelen?

 • Elk bandje is gemaakt van rekbaar siliconen. Het is gemakkelijk te dragen (dag en nacht) en waterproof (je kan het dus aanhouden in de douche, bad of zwembad).
 • Werkt op basis van resonantie
 • De DOT zelf (in het midden van de BioBAND) is een lichte magneet die als opslag dient voor de informatie (de energie). Magneten worden wel vaker gebruikt om informatie op te slaan, denk maar aan de magneetstrip op een bankpasje of credit card. (Dit geldt ook voor de sleutelhangers en de bioDOTs zonder bandje)
 • Energydots worden geactiveerd door ‘Programmed Harmonic Interface Technology®’ (ontwikkeld door Global EMF Solutions Ltd). Dit principe is gelijk aan het principe van homeopathie of andere energetische geneesmiddelen, waarbij energie is opgeslagen in een medium (b.v. water). U kan hier een kort filmpje bekijken over de onderzoeken naar deze technologie: Phi Electrodot research
 • De krachtige resonantie die veroorzaakt wordt door de DOT werkt als een soort stemvork voor elektromagnetische velden in de directe omgeving.
 • Het buigt de onnatuurlijke, door mensen gecreëerde EMFs (elektromagnetische frequenties) om naar een natuurlijke frequentie. Dit vindt plaats door een natuurkundig verschijnsel, ‘entrainment’ genaamd. Entrainment is de synchronisatie van vibrerende objecten en organismen (mensen, dieren, planten) met een externe trilling. De trilling die het meest harmonieus (georganiseerd) is, neemt de chaotische, onnatuurlijke trilling over. Ze gaan nu in dezelfde trilling vibreren.
 • De sensoren van het menselijk lichaam herkennen de natuurlijke frequenties die in harmonie zijn met de natuurlijke, gezonde staat van het lichaam. Het verdedigingssysteem van het lichaam kan uitgeschakeld worden en de electro-stress neemt af.
 • Wie zich nog verder wil verdiepen in deze technologie, kan er hier nog meer over lezen (Engelstalig document): How Phi Energydots work

Ons afweersysteem kan door het constant dragen van een bioDOT ondersteund worden, waardoor we beter beschermd worden tegen allerlei ziektes. Deze zijn verkrijgbaar in 4 maten (Small-16 cm, Medium-18 cm, Large-20 cm, Extra Large-22 cm) en in 3 kleuren (grijs, blauw, wit)

biobands

 

keyrings

 

Elke bioDOT met een bandje of aan een sleutelhanger, wordt geleverd met een gratis SmartDOT erbij. Wat dit is, leest u in verder in dit artikel (2).

Prijs van een biodot (bandje of sleutelhanger) = 40€

 

 

 

 

 

 

 

Sleutelhangers leveren wij in zwart of wit. Elk doosje bevat ook een gratis SmartDOT.

 

 

 

biodot

 

 

 

Indien u deze bandjes of sleutelhangers niet zo gepast vindt, kan u ook een biodot aankopen en deze aan de achterkant van uw horloge of een kettinkje bevestigen. Deze biodots zijn verkrijgbaar in pakjes van 5 en kosten 70€.

 

 

 

 

 

 

2. Bevestig een SmartDOT op elk toestel in uw omgeving dat electromagnetische straling uitstraalt.

De SmartDOT is geprogrammeerd om de electromagnetische straling van je vaak gebruikte electronische toestellen bij de bron aan te pakken, maw. te herprogrammeren of opnieuw in te stellen.

 • Het is heel simpel te gebruiken: haal de beschermstrip van de plakstrip af en plak de DOT op je apparaten. Bijvoorbeeld je laptop, mobiele telefoon, iPad, WiFi modem, computer of spelcomputer.
 • Werkt op basis van resonantie
 • De DOT zelf (in het midden van de BioBAND) is een lichte magneet die als opslag dient voor de informatie (de energie). Magneten worden wel vaker gebruikt om informatie op te slaan, denk maar aan de magneetstrip op een bankpasje of credit card.
 • Energydots worden geactiveerd door ‘Programmed Harmonic Interface Technology®’ (ontwikkeld door Global EMF Solutions Ltd). Dit principe is gelijk aan het principe van homeopathie of andere energetische geneesmiddelen, waarbij energie is opgeslagen in een medium (b.v. water).
 • De krachtige resonantie die veroorzaakt wordt door de DOT werkt als een soort stemvork voor elektromagnetische velden in de directe omgeving.
 • Het buigt de onnatuurlijke, door mensen gecreëerde EMFs (elektromagnetische frequenties) om naar een natuurlijke frequentie. Dit vindt plaats door een natuurkundig verschijnsel, ‘entrainment’ genaamd. Entrainment is de synchronisatie van vibrerende objecten en organismen (mensen, dieren, planten) met een externe trilling. De trilling die het meest harmonieus (georganiseerd) is, neemt de chaotische, onnatuurlijke trilling over. Ze gaan nu in dezelfde trilling vibreren.
 • De sensoren van het menselijk lichaam herkennen de natuurlijke frequenties die in harmonie zijn met de natuurlijke, gezonde staat van het lichaam. Het verdedigingssysteem van het lichaam kan uitgeschakeld worden en de elektrostress neemt af.

single-smartdot

 

Wist u dat zelfs baby monitors Electromagnetische straling afgeven aan uw jonge baby?

Eén SmartDOT wordt u gratis bijgeleverd bij uw bandje of uw sleutelhanger.

Per extra SmartDOT vragen wij 30€, een pakje van 5 SmartDOTs, kost 70€.

 

 

 

 

 

 

3. Plaats een SpaceDOT Room Harmoniser in uw kamer, studio of appartement.

Elke Spacedot heeft een radius van 5 meter (dat wil zeggen in een straal van 360 graden in alle richtingen).

In een groter appartement of een huis raden wij de Space Piramide aan, met een radius van 45m (dus opnieuw in een straal van 360 graden in elke richting).

Hoe werkt deze Spacedot of Space Piramide?

Ons huis en werkplek heeft een eigen trilling. Deze trilling of energie kan negatief, neutraal of positief zijn en er zijn verschillende lagen die bijdragen aan het creëren van de algemene energetische kwaliteit val elke plek. De energie van de aarde, zoals aardtrillingen, emotionele restanten van vorige gebruikers/bewoners, architectonische en historische elementen hebben allemaal invloed op de energetische kwaliteit van het gebouw.

De Spacedot is ontworpen om harmonie te brengen in verstorende energieën om zodoende in uw huis of op het werk het energieniveau te verhogen. De Phi energie die de Spacedot voortdurend uitstraalt zal, door te resoneren met uw omgeving, interactie maken en een krachtige verhelderende harmonie produceren. Deze harmonie blaast de ruimte nieuw leven in en zal het in balans brengen waarin u zich laat meevoeren.

Wij als mensen zijn erg goed om onszelf aan te passen aan verstoringen in onze omgeving. Hoe dan ook, werken de effecten van deze aanpassingen dus niet in ons voordeel. Symptomen als een slechte kwaliteit van slaap, irritatie, moeite hebben om u te ontspannen en hoofdpijn kunnen allemaal verergeren door in een energetisch verstoorde omgeving te verblijven.

Een traditioneel systeem zoals de oude oriëntaalse kunst van Feng Shui werkt om energetische problemen te “helen” door architectonische kenmerken en kleurenschema’s te veranderen. Dit kan een dure aangelegenheid zijn. De trillende frequenties van de Spacedot kan een tastbare positieve verandering creëren met een fractie van die kosten. Waar u ook woont of werkt u kunt op vele manieren voordeel ondervinden van de verheffende effecten van de Spacedot.

De Spacedots krachtige resonerende programmering maakt interactie met uw ruimte om harmonie te brengen door elke energetische verstoring op te ruimen. Door uw omgeving met Spacedots te vitaliseren zal een verheffend en verbeterend effect hebben en dat brengt een herstelde helderheid en flow in de ruimte. Elke Spacedot heeft een radius van 5 meter (dat wil zeggen in een straal van 360 graden in alle richtingen).

Als u gewoon een specifieke kamer wil harmoniseren, koop dan een Spacedot en plak het vast op een favoriet voorwerp in die kamer. Als het een verplaatsbaar object is, probeer het dan op verschillende plaatsen uit. Als het om het hele gebouw gaat dan kun je vier Spacedots in een soort rooster plaatsen, zodat het hele gebied met nieuwe energie gerevitaliseerd wordt, of nog beter, meteen een SpaceDOT piramide plaatsen met een radius van 45m.

double-spacedot

 

 

space-piramide

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De Spacedots kan u aankopen per 2 (40€) of per 5 (70€). De Space Piramide kost 152€.

Alle bovenstaande prijzen zijn inclusief BTW, exclusief verzendkosten 

Geef ons een seintje, stuur ons uw bestelling of uw vragen. Wacht niet langer, bescherm uzelf vandaag nog tegen alom aanwezige electro-stress!

Over de auteur

admin

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.bewustengezondmetjekind.be/energydots/electro-stress-bescherming/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *