«

»

Bericht afdrukken

Electromagnetische straling

Electromagnetische straling is het nieuwe roken.

U gelooft het niet?

Jarenlang hebben een groep van sigarettenbedrijven, ook gekend als ‘Big Tobacco’, vervalste wetenschappelijke studies laten doen, die beweerden, en ons hebben laten geloven, dat roken volledig veilig was.

Dit heeft dokters, wetenschappers, politiekers en rokers om de tuin geleid en een vals gevoel van veiligheid gegeven. Er waren vroege waarschuwingssignalen die aangaven dat roken gevaarlijk was, maar toch heeft het 50 jaar geduurd vooraleer de overheid uiteindelijk actie ondernam.

Vandaag worden we geconfronteerd met een zelfs nog grotere bedreiging van onze gezondheid… Electromagnetische straling en velden, of de straling die wordt afgegeven door GSMs, WiFi modems en toestellen die werken met Bluetooth, om er maar enkele te noemen.

Zelfs als vele dokters, politiekers en de grote draadloze bedrijven blijven beweren dat electromagnetische straling helemaal veilig is, kunnen de vroege waarchuwingssignalen niet duidelijker zijn.

Er zijn 5 wetenschappelijke feiten die aantonen dat electromagnetische straling NIET veilig is:

  1. Vele vooraanstaande wetenschappers zeggen dat EMS zou moeten geklassificeerd worden als kankerverwekkend “Klasse 1” (zoals roken en asbestos). In 2011 heeft de ´World Health Organisation (WHO)’ trouwens reeds de radio-frequentie electro-magnetische Velden als een 2B carcinogeen geklassicifeerd – dwz. mogelijks kankerverwekkend.
  2. De beste dokters in functionele geneeskunde ter wereld, zoals Dr. Dietrich Klinghardt, MD, PhD, hebben erkend dat electromagnetische straling en velden aan de basis liggen van vele “mysterieuze” symptomen, zoals o.a. slapeloosheid, vermoeidheid, depressie, en spijsverteringsstoornissen.
  3. Nieuwe technologieën zoals “5G” (vijfde generatie) netwerken worden uitgerold in een hectisch tempo, terwijl GEEN ENKELE biologische studie tot nu toe bewijst dat ze veilig zijn.
  4. De veiligheidsnormen rond Electromagnetische velden en frequenties zijn niet meer bijgewerkt sinds 1996 en zijn gebaseerd op blootstelling gedurende korte termijn aan 1 toestel.
  5. De hersenen van nog groeiende kinderen zijn nog het meest in gevaar, aangezien hun hoofd 2x zoveel straling absorbeert als dat van een volwassene. Ongeacht dit feit, toonde een enquête uit 2014 dat tot 75% van de 4-jarige kinderen een eigen GSM bezitten!

Stoppen met roken kan… Maar hoe zit dat met passieve EMV vervuiling?house-emf-radiation

Je kan beslissen om niet te roken, of zelfs passief roken te vermijden, maar electromagnetische straling is letterlijk overal. Telkens we naar een nieuwe generatie van draadloze technologie gaan, vergroot de hoeveelheid electromagnetische straling exponentieel.

Het meest zorgwekkende wat betreft 5G, is dat we simpelweg niet weten HOE het onze gezondheid zal beïnvloeden!

Gezien dat duizenden en duizenden collegiaal getoetste onderzoeken reeds hebben aangetoond dat de 2G tot en met 4G technologieën gelinkt zijn met slapeloosheid, vermoeidheid, chaos in het hoofd en zelfs kanker… klopt het gewoonweg niet om te kiezen voor de electromagnetische vervuiling waar we allemaal aan worden blootgesteld.

Dr. Pall, van de Washington State University, gaat hier niet licht over: “Het plaatsen van tientallen miljoenen antennes voor 5G, zonder één enkele biologische test wat betreft veiligheid, moet zowat het stomste idee zijn dat iemand ooit heeft gehad in heel de geschiedenis van onze wereld.

Het goede nieuws: Het dramatisch verminderen van uw blootstelling aan electromagnetische straling is relatief gemakkelijk.

Wanneer we kijken naar de hoeveelhied electromagnetische straling waar we aan blootgesteld worden, dan kan dit overweldigend lijken. Het goede nieuws is echter dat er manieren zijn om tot 90% van uw blootstelling te verminderen, alsook het ontdoen van enige negatieve gezondheidseffecten gerelateerd aan blootstelling eraan.

Het komt er op neer om deze 3 simpele stappen te volgen:

Stap #1: Leer hoe u de voornaamste symptomen die met electromagnetische straling en velden zijn gerelateerd kan herkennen.

Kan u niet of moeilijk slapen? Voelt u zich meer moe dan normaal? Voelt u regelmatig een soort van ‘mist’ of chaos in het hoofd of zit u verveeld met een hoofdpijn die steeds terugkomt? Ervaart u angsten of een depressie?

Medische instanties van aanzien, zoals de Oostenrijkse Medische Associatie (ÖAK), hebben ontdekt dat deze allemaal veelbetekenende tekens zouden zijn van het feit dat je te veel zou blootgesteld zijn aan electromagnetische straling en velden.

De voornaamste reden waarom de meeste mensen en gezondheidstherapeuten deze symptomen die gerelateerd zijn aan electromagnetische straling, niet herkennen, is omdat deze zich heel anders uiten van persoon tot persoon.

Bijvoorbeeld, terwijl u hoofdpijn kan krijgen terwijl u aan de telefoon bent, kan uw echtgeno(o)t(e) enkel wat meer stress of angst ervaren. Net zoals sommigen allergisch zijn aan specifieke voeding, legt Dr. Magda Havas van Trent University in Ontario uit dat bekend is dat sommige mensen reageren op specifieke bronnen van electromagnetische straling, zoals GSMs, WiFi modems, of ‘SMART’ meters.

ACTIES DIE U KAN ONDERNEMEN:

1. Begin aandacht te schenken aan hoe u zich voelt in verschillende omgevingen — thuis, op het werk, in de metro, op vakatie.

2. Probeer te kijken of bepaalde bronnen van electromagnetische straling (GSMs, WiFi modems, enz.) uw symptomen verergeren en doe uw best om je zo ver mogelijk van deze bronnen weg te houden, en te verminderen hoe lang u er aan wordt blootgesteld, of zelfs nog beter — zet ze volledig af!

Stap #2: Leer de de basis van de wetenschappen — Hoe EMV elk van onze cellen beïnvloedt. 

Of je nu een gezondheidstherapeut bent, of iemand die ernaar kijkt om zichzelf en zijn geliefden tegen electromagnetische straling te beschermen, het is belangrijk dat je de basisgegevens leert over hoe het elk van jouw cellen beïnvloedt.

Zo werkt het.

Heel recent hebben wetenschappers ontdekt dat electromagnetische straling van GSMs, Wifi modems en antennemasten een enorme hoeveelheid microscopische sensoren activeren die op de oppervlakte van elk van uw cellen zijn gevonden. Wanneer deze “voltage sensoren” worden blootgesteld aan lichaamsvreemde electromagnetische straling, worden uw cellen misleid en laten ze grote hoeveelheden calcium binnen in de cel… Normaal gezien is calcium een gezond mineraal — maar als er te veel calcium binnen in de cel komt, dan komt dit overeen met het gieten van gas op een vuur, en dit begint een resem van negatieve effecten op onze gezondheid.

Simpelweg gezegd, electromagnetische straling veroorzaakt bijkomende stress aan elke cel in je lichaam — of u nu zelf electromagnetische straling-gerelateerde symptomen voelt of niet. Dit laatste is belangrijk, omdat niet iedereen iets ‘voelt’. Maar dat betekent niet dat het niet gebeurt!

Stap #3: Doe mee aan de 5-Dagen GSM electromagnetische straling Challenge

Misschien is het wel overweldigend voor u, of weet u niet precies waar u moet beginnen om je blootstelling aan Electromagnetische straling en velden te verminderen, aangezien er zoveel bronnen zijn in onze omgeving — inclusief antennes en torens, waarover u geen controle heeft.

Feit is dat de slechtste bronnen voor electromagnetische straling het dichtst bij ons lichaam te vinden zijn.

Het begint bij uw GSM.

Dit is wat u kan doen: Over de volgende 5 dagen, doe deze simpele dingen met uw telefoon:

1. Zet uw GSM op vliegmodus doorheen de dag, wanneer mogelijk.

2. Zet uw GSM op “vliegmodus” wanneer u gaat slapen, of beter nog, leg het zo ver mogelijk uit uw buurt tijdens de nacht.

3. Probeer altijd 30cm te houden tussen u en uw GSM wanneer u het gebruikt. Gebruik een speakerphone of oordopjes met bluetooth wanneer u moet praten.

Doe deze punten voor 5 dagen en let erop hoe u zich voelt. Slaapt u beter? Voelt u zich minder moe op het einde van de dag? Ervaart u minder stress of angst?

Laat het ons weten  — We kijken uit naar uw feedback!

Over de auteur

admin

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.bewustengezondmetjekind.be/energydots/electromagnetische-velden-en-straling/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *