«

»

Bericht afdrukken

Hoofdpijn-Een wereldwijde epidemie

headache

Lijdt U aan chronische hoofdpijn? U bent niet alleen!

Headaches

 

Zoals U mogelijks al weet, de prijs die hoofdpijn of migraine U kost, gaat veel verder dan enkel de fysieke effecten op uw lichaam en gezondheid. De Wereld Gezondheids Organizatie (WHO) schat dat “25 miljoen werk- en schooldagen verloren gaan elk jaar omwille van migraines”. Met als resultaat dat bvb. Amerikanen meer dan $50 miljard per jaar spenderen aan hun hoofdpijn, door verloren inkomsten, de vele doktersvoorschriften en de nodige medicijnen.

In plaats van te zoeken naar de oorzaak van hun hoofdpijn, grijpen vele mensen naar medicijnen om hun symptomen te verlichten. Deze zijn echter nutteloos in het proberen de volgende migraine aanval te vermijden.

De harde feiten: Hoofdpijn put U niet alleen fysiek uit… ook financieel!

Maar er is HOOP! U KAN een halt toeroepen aan deze duurbetaalde conditie!

Het voorkomen van hoofdpijn kan een echte strijd zijn. Heeft U zich ooit afgevraagd wat de oorza(a)k(en) zou kunnen zijn van uw hoofdpijn?

Er zijn vele verschillende soorten hoofdpijn, veroorzaakt door een wijde variëteit aan bronnen – van het overslaan van maaltijden tot het consumeren van te veel caffeïne of suiker. Een van de meest vaak voorkomende is uitdroging. Gelukkig is dit een factor die U zelf kan beïnvloeden!

Voldoende en de juiste hydratatie - van groot belang

Hoofdpijn en hydratatie

Uitdroging voorkomen en daardoor uw risico op meer hoofdpijn verminderen, is gemakkelijk: drink veel water.

Terwijl sommige dranken boordevol suiker zitten (bvb. frisdranken en water met een smaakje), of andere dranken vochtafdrijvend werken en U kunnen uitdrogen (zoals koffie, alcohol, sappen, enz), is water vooral goed voor het efficiënt en natuurlijk hydrateren van uw lichaam. Om te helpen verdere hoofdpijn te vermijden, alsook andere bijwerkingen van uitdroging, moet U elke dag veel water drinken.

Enagic Water 8 GlassesHoeveel Water?

De meeste mensen hebben nood aan 8 volle glazen water om symptomen van uitdroging af te weren, hoewel dit van persoon tot persoon varieert. Hou een waterdagboek bij en luister naar uw lichaam  om te ontdekken wat de juiste hoeveelheid water is voor U!

Kangen Water® – De Hoofdpijn Bestrijder

Kangen water ® van Enagic® is een heel goede keuze voor hydratatie met puur water. Dit licht alkalisch water bevat geen chloor en zit BOORDEVOL antioxidanten alsook aktieve waterstof (H2) om uw lichaam gehydrateerd te houden en te laten werken op het best mogelijke niveau.

Kangen® geeft U alle voordelen van gewoon water, PLUS de ondersteuning van gezonde molecules die uw celmembranen kunnen doordringen en aldus in de verste en minst bereikbare hoeken van uw lichaam te werk gaan.

Aangezien water zo belangrijk is voor uw gezondheid, waarom zou U dan niet meteen kiezen voor het water dat u meer geeft? 

Meer info rond Kangen water en de voordelen ervan, vindt u hier: www.kangenbelgie.be of www.kangenwaterbenelux.eu

Of contacteer ons via het contactformulier als u vragen heeft of het water zelf wil proberen!

Over de auteur

admin

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.bewustengezondmetjekind.be/kangenwater/hoofdpijn-wereldwijde-epidemie/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *